Egyre melegebb

2022.06.30. Még mindig extra meleg van, de sorkerült végre a körmölésre, már nagyon ideje volt. A gyerekek hozták a karámtól a lovardáig. Közben megálltunk kicsit az utánfutónál és kicsit gyakoroltunk. De nem volt cél, hogy bemenjen. Iyen hosszú kihagyásunk még soha nem volt sem utánfutóval, sem körmöléssel. Arippo profin viselkedett. Utána alaposan levizeztem, de hamar megszáradt.

2022.06.27. Ma csak levizeztem Arippo, rekord meleg van. Nem is kértem tőle semmit. Kicsit legeltették a gyerekek.

2022.06.23. Másnap délelőtt a gyerekekkel jöttünk ki és a fedelesbe rendezkedtünk be. Sőrényt fontak és utána egy 3 feladatos pályát építettünk – ezen mentek végig többször is.

Utána még egy  pályát építettünk – ezen többször is végigmentek.  Arippo türelmesen, alkalmazkodóan viselkedett, szeret a gyerekekkel menni, akik már ügyesen legeltetik is.

2022.06.22. Késő délután látogattam meg Arippo-t. Bent maradtunk és a többi lóval mozogtunk a nagy pályán, az ő programjukat csináltuk. Arippo sokkal jobban bírta az intenzívebb munkát, mint én, de feltűnően merev volt. Legközelebb több hajlitást csinálunk, ha egyedül leszünk.  Tehát rövidebben, de erőteljesebben dolgoztunk, szerintem tetszett neki az is, hogy más lovakkal van együtt. Csak minimálisan, a nyergeleshez mozgattam földről, de úgy tűnt ez sem untatta most. Alapvetően motiváltabb volt a kihagyás miatt.